30. May 2023

Infrarød armbånd

For et par måneder siden blev jeg introduceret for armbåndet S+ability, som er en Italiensk opfindelse der forbedrer dit velvære.

 

Det blev mig fortalt at armbåndet S+BILITY, havde mange positive effekter, blandt andet at medvirke til bedre balance, øge blodgennemstrømningen, modvirke træthed, nedsætte mængden af  “affaldstoffer” i kroppen og forbedre kroppens ilt optagelse.
Det lød spændende, syntes jeg, og normalt er det jo sådan i min verden,  at jeg vælger at hente den hjælp fra kost og kosttilskud samt motion.

 

Det gør jeg fortsat, men må indrømme, at efter jeg er begyndt at anvende armbåndet, har fået en mere stabil energi, et bedre overskud og en følelse af ikke at blive så hurtigt træt, samt holde længere i arbejdsopgaven.
Samtidig har jeg en følelse af at styrke mine led, mit kredsløb og øget koncentration.
Uanset hvor mærkeligt det end lyder, er det faktisk sådan.
Det er samme tilbagemelding jeg får fra dem jeg har anbefalet armbåndet til, og andre brugere af armbåndet som jeg har mødt på min vej.

 

Jeg syntes det er vigtigt at kende til alt hvad der giver mere energi og stabilitet.

 

S+BILITY
INFRARØD ENERGI

Den patenterede linje af intelligente smykker blev skabt, ved at blande de mest ædle metaller med S+ABILITY biomineraler. Dermed har man udviklet et armbånd og en tøj serie, der udover at se godt ud, også forbedrer kroppens velvære.

Læs her!
Oplysningerne her er ikke beregnet til at blive en erstatning for professionel lægelig rådgivning, diagnose eller behandling. Hvis du har en medicinsk tilstand, skal du altid søge råd hos din læge eller anden kvalificeret sundhedspersonale udbyder. Oplysningerne på vores webshop er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdomme.

Hvad er Bio Keramik
?
Bio Keramik er fremstillet af et udvalg af naturlige sten, ler, sand og mineraler oxider som kvarts, alumina, silicium, og magnesium. En særlig formel af disse forskellige mineraler blandes og opvarmes derefter til en temperatur på 900 grader celsius (1652F) et Bio Keramisk pulver er skabt i løbet af denne proces, og når pulveret afkøles, udsender det FIR, langt infrarødt lys.
Derefter bliver pulveret integreret i tøjets fibre og armbåndets plade

Teknologien fra FI
R

At kunne skabe en tilstand i kroppen, hvor den bliver i stand til at eliminere og bortlede affaldsstoffer i takt med at vi producere dem er nødvendig for optimal sundhed. Og det er netop en af FIRs virkemekanismer. Det lange infrarøde lys er en del af det lys, der udsendes fra solen, bølgerne trænger gennem huden og varmer, uden at ødelægge væv i kroppen på samme måde som solen, og uden de skadelige ultraviolette stråler.

Vi skaber selv stråler

Den lange infrarøde energi der udsendes fra solen udsendes også fra vores krop hver dag. Teknologien er i stand til at bruge kroppens egen energi, der udsendes som varme. Materialet reflekterer energien tilbage i kroppen, forbedrer blodcirkulationen i de enkelte celler og væv og frigiver affaldstoffer.  I tøjet, hvor neopren er hovedbestanddelen, skaber kombinationen af stoffet og infrarødt lys en isolerende og varmende effekt med efterfølgende maksimalt velvære.

Det er anerkendt, at affaldstoffer er skyld i mange forskellige akutte og kroniske problemer. Affaldstofferne opstår både i dagligdagen, når celler skal udskille overskydende stoffer efter at have gjort deres arbejde, og også via det omgivende miljø, hvor både vores mad og den almene forurening kan skabe problemer.

Cigaretrøg, udstødning, desinfektionsmidler, pesticider, hormoner tilføjet i kød, fisk med kviksølv, klorede vand mm. Tungmetaller er skyld i svækket immunforsvar. Organiske opløsningsmidler og pesticider øger risikoen for forskellige sygdomme.

Hvad sker der i cellen?

Energien (FIR) øger krops temperaturen og dermed nedbrydes depoterne af vandmolekyler i små grupper. Dermed kan affaldstoffer frigøres. Den infrarøde energi trænger ind i kroppens væv til en dybde på ca. 4 cm. Stoffet er i stand til at absorbere 93 % af de infrarøde stråler, kroppen udleder.

Teknologiens historie.

Tyske læger har arbejdet med infrarød stråling i mere end 80 år og forskere fra Japan og Kina har i de sidste 25 år gennemført en omfattende forskning på infrarøde behandlinger. Især har Japan været meget aktiv i behandling med FIR, hvor læger og fysioterapeuter har arbejdet sammen.

Også fra rumforskningen er der skabt forskning og resultater. NASA har været banebrydende i moderne forskning i brugen af infrarød og denne forskning har ført til oprettelse og udvikling af produkter, der har en overraskende effekt på sundhed og velfærd.

S+ABILITY

Anvender du S+ABILITY armbånd og tøj, vil du opleve fordelene ved FIR. Der kræves ingen batterier. Kroppen afgiver varme, der omdannes til FIR og reflekteres tilbage i kroppen. Processen er aktiv, så længe du bærer produktet.

Fordelene ved S+ability produkterne.
Styrker og forbedrer sundheden
Forbedring af blodcirkulationen
Reduktion af muskel træthed og stress
Lindring af spændinger og stivhed
Den lange infrarøde energi udsendes naturligt fra kroppen, og er ikke relateret til ultraviolet stråling eller atomenergi.

Da FIR teknologien genopretter cellernes evne til at afgive affaldsprodukter, kan det være værd at forsøge at bruge armbånd og tøj i et par måneder, for at se, om netop dit problem bliver mindre.
Husk, at du altid skal rådføre dig med en læge, så du får stillet en eventuel korrekt medicinsk diagnose.

The Encyclopedia of science and technology McGraw-Hill har rapporteret, at læger bruger infrarød strålevarme til at behandle forstuvninger, gigt og muskelspændinger. Den infrarøde varme løsner de ømme og spændte muskler. Det er også meget god imod stivhed i forbindelse med aldring. De muskler der mangler ilt forårsager en general iltmangel i kroppen hvilket bevirker at kroppens naturlige brændstof hurtigt falder og den faldende aktivitet forsager spændinger. FIR behandlingen får ilten til at vende tilbage i vævet, og derfor forbedres blodcirkulationen og heling af forstuvninger og muskelspændinger kan lettes.

Speak Your Mind

*