29. May 2024

Hvidløg på medicinsk kongres.

På den medicinske kongres, Angiologi 2007, som blev afholdt på Münchens Universitet i slutningen af 2007, fremlagde Dr. Budoff og Dr. Weiss nye resultater om lagret hvidløgsekstrakt. Det er første gang, at et kosttilskud som Kyolic kom i fokus på en så stor medicinsk kongres.

Kyolic er kolesterolregulerende, fremmer udskillelsen af kolesterol, modvirker kolde hænder og fødder og øger blodgennemstrømningen.

Det er nogle af de hidtil bedste resultater inden for hvidløg. ”Det nye og større studie vi fremlagde på kongressen, bekræftede de tidligere opnåede resultater,” sagde Dr. Budoff, som til daglig arbejder som læge på en hjerteafdeling i Los Angles. Gennem de seneste fire år har Dr. Budoff ordineret Kyolic sammen med en diæt til en række af sine hjertepatienter. Dr. Budoff har anvendt en avanceret ultralydsscanner til at afslører forkalkningen af hjertets kranspulsårer. Alle patienter fik samme medicinske behandling og samme diæt, men de patienter som også fik Kyolic havde meget mindre forkalkning end de patienter, som ikke fik Kyolic, men udelukkende ’standard’ hjertemedicin.

Kosttilskud, som Kyolic lagret hvidløgsekstrakt, har en plads i forebyggelsen.

Ved lagringen sker der en biokonversion, en slags fermentering, hvorved allicin naturligt omdannes til en række gavnlige svovlforbindelser, som kroppen kan optage, og som kan måles i blodet.

 

Speak Your Mind

*