5. December 2021

Nældefeber.

Mange lider mere og mere af nældefeber.

Er der noget at gøre?

Det er vigtigt at man fortsætter med at leve så sundt som muligt og spise vitaminer og mineral tilskud samt fiskeolie tilskud.

Der er mange forskellige faktorer der kan være årsag til nældefeber, eksempelvis manglende afgiftning, fordøjelsesproblemer, fødevarereaktioner, luft påvirkninger, herunder tobaksrøg og anden forurening.

Derfor bør du kun spise lidt surmælksprodukter som A-38 og Cultura nature og ingen andre mælkeprodukter, eller måske endda helt undgå disse.

Af andre fødevarer, kan det være en god idé at undgå hvede, måske endda alle glutenholdige kornsorter, herunder hvede, rug, byg, havre, spelt, emmer og durum hvede.

Endvidere bør du undgå skaldyr og rejer, samt fisk af mørkt kød, nødder, ærter, cirusfrugter, grønne æbler, chokolade og stærkt farvede læskedrikke.

Muligvis også gamle og stærke oste, da de kan indeholde mange nældefeber fremkaldende stoffer.

Dufte kan også være et problem, eksempelvis parfume eller noget i luften der generer dig. Dette vil jeg foreslå dig at være opmærksom på.

Det jeg mener du yderligere bør gøre, er at tage et tilskud af loppefrøskaller, eksempelvis “Skallin” og mælkesyrebakterier.

Du bør tage en spiseskefuld Skallin og en halv tsk. NDS- Probiotic Panda mælkesyre bakterie pulver hver morgen og hver aften før maden med et stort glas vand, så skulle du gerne få gang i din fordøjelse, og øge immunforsvaret.

Du kan styrke din hud og modvirke hudkløen ved at tage 30 dråber Phytomin 10, 3 gange dagligt før maden sammen med en teskefuld Eskimo-3 fiskeolie.

Mellem måltiderne bør du taget 10 dråber af et homøopatisk middel der hedder Biron.

Speak Your Mind

*