22. July 2024

Årets fødevarer – Sukrin!

Aarets_FoedevarePå årets fagmesse for helsekostbranchen – Helsam Messen – den 14. september 2013 blev der igen i år kåret ”Årets fødevare 2013” En hæders tildeling til et helt specielt produkt. Et produkt kendetegnet ved at være:

 

  • Alsidigt produkt, et godt alternativ
  • Meget flot produkt i nem og praktisk emballage
  • Hurtig og vedvarende omsætning
  • Smager godt og har 0 kalorier
  • God markedsposition på ganske kort tid

 

Med hæderen følger et diplom.

Sukrin er fremstillet naturligt på basis af druesukker, har en ren og sød smag og indeholder ikke

tilsætningstoffer. Druesukkeret blandes med vand og derefter fermenteres det med en naturlig kultur til erythritol. Bagefter bliver det filtreret, krystalliseret og til sidst tørret. Slutresultatet er et produkt som til forveksling ligner sukker.

Forskellen på almindelig sukker og sukrin er, at sukrin ikke indeholder kalorier, ikke medfører blod- sukkerstigning (glykæmisk indeks = 0) og ikke skader tænderne. Sukrin er derfor et fremragende naturligt alternativ til almindelig sukker.

 

Funktionel Mad ApS

Sofiendalsvej 28

4690 Haslev

Telefon: 2636 7843

E-Mail: info@funktionelmad.dk

www.funktionelmad.dk

 

Helsam A/S er en 100 % danskejet grossist virksomhed, som blev grundlagt 1985. Vi er markeds-ledende indenfor helsebranchen og samarbejder med de bedste leverandører indenfor helsekost, skønhed og økologiske fødevarer. Virksomheden er lagerførende med 11.000 varenumre og servicerer over 200 leverandører.

Det er 16. år i træk at Helsam samler helsekostbranchen og alternative behandlere til Helsam Messen.

Speak Your Mind

*