22. July 2024

Årets Hudpleje 2013

Aarets_Hudpleje”Håndcreme” fra Raunsborg Nordic

På årets fagmesse for helsekostbranchen – Helsam Messen – den 14. september 2013 blev der igen i år kåret ”Årets Hudpleje produkt 2013” En hæders tildeling til et helt specielt produkt. Et produkt, som fik følgende ord med på vejen:

 

  • Kvalitetsprodukt
  • Spændende sammensætning
  • Sjov og anderledes markedsføring
  • Stor opbakning og gode aktiviteter
  • Lækker emballage – smuk serie
  • God duft – nordiske ingredienser

RAUNSBORG NORDIC er en ny serie af dufte og hudplejeprodukter inspireret af rigdommene i den nordiske natur.                                                                                                                              Håndcremen fra Raunsborg Nordic er en lækker creme med frisk duft af birk. Lind og vegetabilsk  squalane olie beskytter og tilfører dybdevirkende fugtighed uden at virke fedtende. Nordisk skøn-hed helt enkelt. Med ældgammel viden og moderne teknologi, har Raunsborg Nordic udnyttet egenskaber fra nordiske urter og fremstillet skønne dufte og effektive, naturlige hudplejeprodukter.

Med hæderen følger et diplom.

RAUNSBORG NORDIC – er et spændende samarbejde mellem familievirksomheden PLUM, der har sine rødder helt tilbage i 1860, og igangsætteren Jim Lyngvild. PLUM har i årtier været leverandør af hudplejeprodukter til hospitaler og andre professionelle brugere, der stiller høje krav til produkternes renhed, funktionalitet og sikkerhed. Af samme grund har PLUMs produkter været fri for parabener og andre tvivlsomme tilsætningsstoffer i årevis. Jim Lyngvild har været katalysator i skabelsen af RAUNSBORG NORDIC som en fusion af PLUMs erfaring i produktion af sikre og virksomme hudpleje-produkter og en moderne fryd ved at bruge naturens egne virksomme stoffer. Nordisk natur til nordisk hud – det giver sund og god mening!

 

Raunsborg A/S

Frederiks Plums Vej 2

5610  Assens

Tlf.: 64712112

E-mail: info@raunsborg.dk

www.raunsborg.dk

 

 

Helsam A/S er en 100 % danskejet grossist virksomhed, som blev grundlagt 1985. Vi er markeds-ledende indenfor helsebranchen og samarbejder med de bedste leverandører indenfor helsekost, skønhed og økologiske fødevarer. Virksomheden er lagerførende med 11.000 varenumre og servicerer over 200 leverandører.

Det er 16. år i træk at Helsam samler helsekostbranchen og alternative behandlere til Helsam Messen.

Speak Your Mind

*