28. January 2023

Årets Hudpleje produkt 2012 ”eos læbebalm” fra NatureSource

Årets hudplejePå årets fagmesse for helsekostbranchen – Helsam Messen – den 15. september 2012 blev der igen i år kåret ”Årets Hudpleje produkt 2012” En hæders tildeling til et helt specielt produkt. Et produkt, som fik følgende ord med på vejen:

  • Flot design
  • Lille sjovt produkt
  • Primært økologiske indholdsstoffer
  • Målgruppen er de unge

eos læbepomade er økologisk certificeret og uden parabener. Den indeholder mineralske olier og er spækket med antioxidanter som E-vitamin, den blødgør, plejer og fugter dine læber godt med sheasmør og jojobaolie. Du kan få den i forskellige smagsvarianter i smukke, farverige emballager og det fine design, der minder om et lille æg. Du skruer låget af læbepomaden, og påfører den direkte på dine læber. Den er helt perfekt som gave og til dig, der elsker funky design og økologi.  Et æg der kan få selv mænd og børn til at bruge læbepomade bare pga. af designet.

Med hæderen følger et diplom.

NatureSource er et dansk ejet “House of Brands” indenfor økologiske og Fairtrade produkter. Produktsortimentet er nøje udvalgt ud fra en holistisk tankegang med jorden og mennesket i centrum. NatureSources eksistensgrundlag er det naturlige udgangspunkt, hvor f.eks. maden ikke er forarbejdet med kunstige farve- og tilsætningsstoffer.

NatureSources værdigrundlag: “Vi udvælger alle vores produkter med den største omhu. Vi har kun rene, naturlige og økologiske produkter af den allerbedste kvalitet. Det er vores mission at gøre det muligt for dig at leve sundt med stil. Vi går ind for den gode smag og en renere jord.”

Vi genbruger alle papkasser, som vi modtager og bruger udelukkende biologisk nedbrydeligt fyld til pakkerne. Vi får varme fra et halmfyr, som er CO2 neutralt. Halmen kommer fra lokale marker i området. Udover dette køber vi grøn energi til vores strømforbrug og forsøger at bruge så lidt papir, som vi kan. Papiret vi bruger på kontoret samt til informationsfoldere er svanemærket.

Vi elsker god mad og rene råvarer. Vi er med på de nye trends og elsker at være på forkant og holde os up to date med hvad der sker omkring sund forskning samt “græsrods bevægelsen” indenfor sundhed. Vi går op i sundhed, og vi synes det er vigtigt at indtage livsfremmende økologiske fødevarer.

NatureSource

Allindemaglevej 58 C

4100  Ringsted

Tlf.: 7023 4420

E-mail: info@naturesource.dk

www.naturesource.dk

Speak Your Mind

*