5. June 2023

Kost og kosttilskud til forbedring eller bevaring af skønheden

Et godt udseende, en sund og smuk hud, sundt hår og sunde negle kræver først og fremmest sund ernæring indefra. Den indvortes pleje er den mest grundlæggende og derfor også den vigtigste. Når kroppens celler får tilført alle de livsvigtige næringsstoffer, som de behøver for at fungere optimalt – så følger det gode udseende med.

 

Skønhed er vigtigt at pleje, både for kvinder og (forfængelige) mænd! Ofte tænker vi ikke på at det vi spiser har betydning for vores udseende, men det har det i allerhøjeste grad.

Der er derfor vigtigt at spise en sund alsidig kost- godt med grøntsager, frugter, bær, lyst kød, fisk og fjerkræ samt nødder og kerner. Det er ligeledes vigtigt at sørge for nok væske og motion.

Fritidsliv er sundt, men vi tænker ikke nødvendigvis over, hvor meget sol, vind og vejr gør ved ubeskyttet hud. Alle der vil holde deres hud, hår og negle sunde og velplejede, kan med fordel supplere med styrkende kosttilskud.

Samtidig med, at du styrker og forebygger almindelige aldringstegn og skavanker.

Fra naturens side, er det vigtigt at give det kroppen har brug for, til vedligeholdelse og genopbygning af den sunde hud, sunde negle og hår.

Hvordan?

Skønhed skabes i de indre cellelag, hvor udvendige produkt-pleje-serier ikke når ind. Når vi ældes, aftager produktionen af nye hudceller. Huden mister sin elasticitet, sin fugtighed og glød. Resultatet af denne naturlige ældningsproces er, at huden bliver slap, rynket og mat. For at bremse denne udvikling må huden tilføres livgivende næringsstoffer – ikke kun udefra – men også indefra!

 

Evelle

Evelle-tabletterne er udviklet og designet til indvendig hudpleje. De indeholder vitaminer, mineraler og naturstoffer der styrker og beskytte huden, bl.a E og C vitaminer, Zink, Selen og Kisel og Bio-Marin Complex. Endelig er Evelle tilsat flere planteekstrakter med virkningsfulde, naturlige antioxidanter.

Andre kosttilskud, der kan hjælpe til skønhedspleje og til foryngelse

BellaForte.

De nye BellaForte tabletter fra firmaet Genese.

Firmaet har udviklet et kosttilskud med en række vitaminer, mineraler og urter, der skal styrke hud, hår og negle. de næringsstoffer kroppens forskellige celler behøver for at fungere optimalt.

BellaForte indeholder velegnede vitaminer, mineraler, urter til dette formål.

Altså et redskab mod problemer med skøre og flossede negle, tyndt og glansløst hår, for mange hår der falder af og en trist udseende hud. Indvortes kosmetik kunne man også kalde det.

BellaForte indeholder beta-caroten, hele B-vitamin spekteret, C-, D- og E-vitamin. Selen og zink og forskellige droger, herunder Agerpadderok, Rød vindrueskal, Brændenælde og Asiatisk vandnavle.
I nævnte kosttilskud, er vitaminerne og mineralerne. Urterne nærer og styrker hud og bindevæv ved at tilføre en række vigtige mineraler som f.eks. silicium og bor. Derudover tilfører de vigtige plantestoffer, der også hjælper kroppen med at optage næringsstoffer.

Speak Your Mind

*