1. February 2023

Naturlig immunstyrkende emner i naturen

Det Findes flere planteemner med naturlige bakterie-og virushæmmende egenskaber. Fire af de mest velkendte er echinacea, olivenblad, propolis og hyldebær. Mindre kendte emner er laurinsyre, såsom findes i brystmælk, gedemælk og kokosfedt, og lysin, en aminosyre, der findes i bl.a. kød, æg. Disse emner har vist sig at have effektiv virushæmmende egenskaber. Sidst, har vi set hvidløgetsegenskaber. Dette er den mest naturlige spændende planteemner det er effektivt mod både svampe, vira og forskellige bakterier. Phytokemikalier er ligeledes virushæmmende. Antioxidante phytokemikalier er de emner påvirker vores naturlige forsvar og de Findes i rigelige mængder i sukkerærter, frugter og grøntsager. Antioxidanter består af molekyler, der kan mindske eller bremse kædereaktioner, som beskadigede kroppens celler. Den vigtigste antioxidante vitaminer og mineraler er vitamin A, D og E og mineralerne zink og selen, som har bevist at påvirke immunforsvaret helt naturligt.

Linus Pauling fik Nobelprisen for sin forskning om C-vitamin – den ultimative antiviral behandling, da virus ikke kan trives sammen med vitamin C. Det kan være derfor vi oplever en længsel efter, at spise grøntsager, frugt og bær, som er naturligt rige af C-vitamin, når vi får en infektion. Det er derfor at C-vitamintillskud er så populære i vinterperioden.

Ligeledes hæmmer D-vitamin virus ved at hæmme mutationer.

Antibiotika dræber bakterier, men påvirker ikke virus. Antiviral midler påvirker væsentlig virus, men dræber dem ikke, men nedsætter kun virus aktivitet og lader den leve videre i kroppens celler. Viruset “sprøjter” sig ind i den genetiske del af celler og tvinger dem til at producere millioner på virus kan sprede  sig til, og invaderende andre celler.

Antiviral lægemidler er ikke effektive når det gælder om at forhindre virusinfektion. Der er allerede tegn på, at den almindelige influenza ikke er standset af Tamiflu, det bedste kendte produkt, som har mange ubehagelige bivirkninger, såsom hudreaktioner, allergier, selvmordstanker, forvirring og hallucinationer.

Der er allerede tegn på, at den almindelige influenza ikke er standset af Tamiflu, den bedst kendte produkt, som har mange ubehagelige bivirkninger, såsom hudreaktioner, allergier, selvmordstanker, forvirring og hallucinatione.

Forudsætninger for sundhed
Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor nogle mennesker altid bliver syge, mens andre forbliver sunde? Et stærkt immunforsvar er den vigtigste forudsætning for sundhed. Ca. 70% af immunsystemet findes i tarmen og vores evne til at behandle infektioner, herunder influenza, er påvirket af, hvad vi putter i munden. En sund livsstil med sund kost kan gøre meget for at bevare sundhed og styrke dit immunforsvar, samt suppleret med probiotika /

Kilde: Peter Wilhelmssons, Sverige.

Speak Your Mind

*