23. February 2024

Frede Damgaard

Frede DamgaardFrede Damgaard er uddannet DET Ernæringsterapeut, Biopat-Naturopath, Phytoterapeut.

Frede Damgaard har siden 1974 beskæftiget sig på fuld tid med alternativ behandling, og har haft særlig fokus på kostens betydning for menneskets velbefindende.

Frede Damgaard er kendt helseskribent i forskellige tidskrifter og magasiner. Mange læsere er blevet hjulpet gennem gode råd og hans viden omkring sund kost og livsstil.

Ved siden af dette arbejde har Frede Damgaard en klinik i Århus, København og Rønde, hvor han i siden 1976, ud fra en irisanalyse, vejleder og hjælper klienter til et sundere liv !

Frede Damgaard er ligeledes en kendt foredragsholder og underviser om helse og sundhed, sund kost og ernæringsterapi siden 1974 i Danmark, Norge og Sverige.

Frede Damgaard er, af mange opfattet som en af de første- og største pionerer indenfor helsebranchens i Danmark, og fortsat er han opdateret med ny viden fra forskning og kurser i ind- og udland.

Frede Damgaard siger selv, at han igennem de sidste år været udsat for mange udfordringer, både personligt, og pga. ulykker og dermed sygdom, men er næsten hel igen, og er i hvert fald klar til at få oplysningen om sundhed ud til medmennesker. Også om hvordan man kommer tilbage til livet igen.