28. January 2023

Pressemeddelelse Årets hudpleje 2011

Multivitamin cremeÅrets Hudpleje produkt 2011

”Multivitamin creme” fra Mellisa

På årets fagmesse for helsekostbranchen – Helsam Messen – den 17. september 2011 blev der igen i år kåret ”Årets Hudpleje produkt 2011” En hæders tildeling til et helt specielt produkt. Et produkt med:

Flot design

Godt produkt til en rimelig pris

Fantastiske virksomme indholdsstoffer.

Bredt sortiment.

Dansk produceret.

Multivitamin creme med bl.a. økologisk mango og kakaosmør. En 24-timers antirynkecreme, der plejer, opstrammer, udglatter og vitaliserer krævende og moden hud. Ingredienserne understøtter hudens naturlige spændstighed og hjælper den til at regenerere.

Med hæderen følger et diplom.

Mellisa Naturkosmetik har i mere end 20 år har været forbrugernes garant for økologisk hudpleje, der er helt fri for tilsætningsstoffer, parabener og ftalater.

Mellisa’s produkter er fremstillet udelukkende af naturlige råvarer, planteekstrakter og vegetabilske olier. Der bruges ingen petrokemiske indholdsstoffer, og produkterne er ikke testet på dyr.

Sortimentet omfatter produkter til almindelig hudpleje, antirynke- og opstrammende cremer og geler, almindelige kropsplejeprodukter, babyprodukter og Svanemærkede hårplejeprodukter og sidst, men ikke mindst, produkter til problem hud som eksempelvis ekstremt tør hud, eksem, helvedesild og psoriasis.

Det var faktisk salven til psoriasis, der startede det hele. I 1986 blev Margit Mellisa Klinder pludselig ramt af psoriasis, og da hun så de forskellige hormonsalvers skadelige effekt på hendes hud, begyndte hun at studere forskellige planters aktive indholdsstoffer, med henblik på selv at lave en naturlig salve mod det stærkt generende psoriasis udslæt.

Salven blev en stor succes både for Margit og for mange andre psoriasis patienter.

Hermed var Margits interesse for hudpleje inspireret af naturen vakt. Snart lavede hun ikke bare salver, men også cremer, bodylotion og renseprodukter. Efterspørgslen blev så stor, at hun valgte at lukke sin klinik for zoneterapi for at lave hudplejeprodukter på fuld tid. Det blev starten på Mellisa Naturkosmetik. Mellisa har en Grøn Smiley, som betyder, at virksomheden lever op til kravene om godt arbejdsmiljø og med særligt fokus på ikke at udsætte naturen for biologiske belastninger.

Mellisa Naturkosmetik

Hørsholm Kongevej 21

2970  Hørsholm

Tlf.: 45 86 74 99

E-mail: mellisa@post8.tele.dk

 

Om Helsam A/S

Helsam A/S er en helsekostgrossist som forhandler helsekostprodukter til alle danske helsekostbutikker samt alternative behandlere. Helsam Messen er en fagmesse forbeholdt fag personale i helsekostbranchen og det er 14. år i træk messen afholdes.

 

Speak Your Mind

*