22. June 2024

Slank-O-Fort

Det kan være vanskeligt at undgå fed mad, specielt når man spiser meget ude, er på ferie til fest, eller selv står for festmenuen derhjemme, uden at ville give køb på velsmagende råvarer som f.eks. piskefløde.

Slank-O-Fort L112 kan begrænse kroppens optagelse af fedt, så man engang imellem kan nyde maden uden dårlig samvittighed.

Slank-O-Fort L112. En tablet fremstillet af ufordøjeligt fiberstof fra skaldyr, der populært sagt, binder en del af fedtet, som ”fedtmagnet” og mindsker optagelsen af fedt i kroppen, som så passerer ufordøjet ud, hvis menuen byder på mere fedt end normalt.

Slank-O-Fort er også i stand til at sænke indholdet af de skadelige fedtsyrer LDL, øge de sunde HDL-fedtsyrer samt sænke det totale kolesteroltal.

Det er primært i forbindelse med de lidt federe festmåltider, hvor Slank-O-Fort med fordel kan anvendes.

Det bedste resultat opnår du ved samtidig at dyrke motion og holde den slanke linje, ved at spise sundt og nærende med mere grønt og fedtfattig kost. Dog med en passende mængde af de sunde fedtsyrer. bl.a. for at kunne optage de fedtopløselige A, D, E og K vitaminer, brug f.eks. solsikke-, raps- og olivenolie i salaten.

Husk også at slik, sukker, sodavand og alkohol indeholder mange kalorier og bør generelt undgås.

Slank-O-Fort kan anbefales til et vægtab ved BMI over 26 og til at bevare vægten efter en diæt. Og ellers til de lejligheder, hvor man får relativ fed mad.

For yderligere information, Pharma Nord, telefon: 75 85 74 00.

Speak Your Mind

*