28. February 2024

Migræne

Migræne er en udbredt sygdom, som mange danskere lider af, med gener lige fra fra hovedpine, kvalme, opkastninger og lysoverfølsomhed, så man føler det nødvendigt at gå i seng for nedrullede gardiner og blive der indtil anfaldet er gået over.

Nogle kender de udløsende faktorer og kan undgå dem, men de fleste kender dem måske ikke og lider derfor med anfaldene.

Nogle typiske ting, der udløser anfald, kan være  anstrængende arbejde, stress, stærk lys, omskiften i vejret samt i forbindelse med ægløsning eller menstruation. Tillige kan andre faktorer være udløsende, for eksempel rødvin, stærk alkohol, kaffe, te, oksekød, skæreost, specielt stærk ost, nødder, æg, æbler, stærke krydderier,  lakrids, chokolade, det tredie krydderi og Nutra sweet.

Supplér din daglige kost med  et multi-vitamin-mineraltilskud, samt et tilskud af et flerumættet olie præparat, gerne et blandet omega-3 og 6 med EPA-DHA omega 3 fedtsyrer, samt GLA omega-6-fedtsyre, da flerumættede olietilskud har vist sig at øge kredsløbet og at kunne afhjælpe, eller mindske migræne. Produktet Pollen Block indeholder en urt der kaldes Feverfew (Tanecetum parthenium), som er en urt der sammen med brændenælde (Urtica dioica), har en smertestillende effekt, og har vist sig at kunne mindske problemerne efter tre måneders brug.

Speak Your Mind

*